» Főoldal / Futóknak


Hasznos infók látogatóinknak...

futofoto.hu oldalon a nem BSI eseményeken készült képeinkből tudsz válogatni. A BSI eseményeket itt is eléred, de választásuk esetén átkerülsz a bsi.futofoto.hu oldalra.

Nem kell külön regisztrálnod! Ha már regisztráltál a bsi.futofoto.hu oldalon, akkor azzal itt is be tudsz lépni! Vásárlásodhoz mindkét oldalon önálló kosár áll rendelkezésedre.
Ha a megszűnt kreditrendszerben maradtak kreditjeid, akkor azokat forintosítottuk és jóváírtuk számládon, amit vásárlásod során automatikusan fel tudsz használni. A jóváírt összeget szabadon felhasználhatod a bsi.futofoto.hu és a futofoto.hu oldalakon.

Oldalunkat igyekeztünk egyszerűen használhatóan kialakítani. Csak ki kell választanod a kívánt versenyt, beírnod rajtszámod a keresőbe, és előtted minden kép, amin szerepelsz (*). Emellett természetesen lehetőséged van az összes képet, témák szerinti bontásban is átnézni.

A megtalált képeket saját albumba rendezheted, egyes esetekben akár díjmentesen is letöltheted. Mindössze néhány száz forintos összegért képeinket eredeti vagy kis felbontásban vásárolhatod meg. Eseménytől függően választhatod az esemény logójával, vagy egyéb grafikai elemekkel ellátott képeket is.

Fotóink papírképként is elérhetők!
Albumba, asztalra, vagy a falra szeretnéd kitenni életed versenyének fotóját? Minden képünk rendelhető papírképként, 3 méretben, postai házhoz szállítással.

2016-tól a megszűnő kreditrendszert új díjak és kedvezmények váltják!

Képárak:
Digitális képek eredeti méretben           760 Ft/db
Digitális képek kis méretben                  490 Ft/db

Papírkép 13x18cm méretben                 760 Ft/db
Papírkép 15x21cm méretben               1090 Ft/db
Papírkép 21x30cm méretben               1420 Ft/db

A papírképek ára a postai szállítás díját is tartalmazza!

"Minden képet magamról" típusú kedvezményes csomagjaink:
Képszámtól függetlenül, fix áron, minden képet magamról!
Digitális csomag                                    2.990 Ft
(minden kép eredeti méretben)
Digitális csomag extra                          3.790 Ft
(minden kép minden elérhető verzióban)

A csomagok versenyenkénti árát az átlagos elérhető képek száma és a Szervezőkkel történő előzetes egyeztetés határozza meg. Az eseményeken elérhető termékek és csomagok köre eltérő lehet!

Árainkról és a vásárlás menetéről részletes információkat a GYIK-ben találsz.
 

(*) Kérünk Téged, hogy rajtszámodat mindig a szervezők által előírt helyen és módon viseld! Ne feledd, ha a rajtszámodat eltakarod, nem jól látható helyen (pl. hátadon, oldalt a combodon, stb) viseled, nem csak a rendezők dolgát nehezíted meg, de valószínűleg a rajtszám azonosításod sem fog megtörténni és így nem tudod képeidet gyorsan kikeresni.


Jó keresgélést!