» Index / FAQ - General questions


1 Általános kérdések

1.1 Miért jött létre ez az oldal?

Biztosan Te is morgolódtál már azon, hogy egy-egy verseny után, ha kíváncsi vagy a rólad és társaidról készült képekre, nem találsz ilyeneket, vagy ha mégis, akkor azok kicsik, sokszor gyenge minőségűek, és több száz, számodra érdektelen képen kell átrágnod magad, hogy rájuk bukkanj. Mi ezen kívánunk változtatni.

1.2 Milyen rendezvényeken fotóztok?

Igyekszünk minél több (jellemzően futó- és triatlon) rendezvényen jelen lenni. Az eseményeken kizárólag csak a Szervezőkkel egyeztetett módon és formában veszünt részt. Ha van olyan verseny, ahol szívesen találkoznál fotósainkkal, írd meg nekünk, és mi felvesszük a kapcsolatot a Szervezőkkel.

1.3 Mitől több ez az oldal, mint egy bármilyen galéria egy ingyenes tárhelyen?

Nálunk kizárólag jó minőségű, profi gépekkel, gyakorlott fotósok által készített képeket találsz, és ami a fő, hosszas keresgélés nélkül bukkanhatsz rá arra, ami érdekel. A képeket letöltheted, vagy akár saját albumba is rendezheted.

1.4 Milyen keresési lehetőségek vannak az oldalon?

Kifejezetten sportrendezvényekhez kifejlesztett keresőnk segítségével könnyen megtalálod a téged érdeklő eseményt, ahol aztán kereshetsz téma (pl bemelegítés, rajt, útvonal, célba érés, stb.) és rajtszám szerint. Elég beírnod rajtszámod a keresőbe, és máris előtted az összes kép, amin szerepelsz! Az idehaza egyedülálló rajtszám szerinti keresés mellett, ha a feltételek adottak, lehetőséget biztosítunk a név szerinti keresésre is.

1.5 Milyen képeket érhetek el az oldalról?

A futofoto.hu oldalon kizárólag a NEM BSI szervezésű eseményeken készített képeinket lehet letölteni vagy papírképként megrendelni. A fotókat kis méretben, valamint eredeti méretben és különböző grafikai elemekkel kiegészítve is elérhetővé tesszük. A BSI szervezésű eseményeken készített képeinket a bsi.futofoto.hu oldalon lehet elérni.

1.6 Miért kell fizetnem a képekért?

Az, hogy képeink elkészüljenek és honlapunkon  rajtszám szerint kereshetők legyenek több ember összehangolt, folyamatos munkájának eredménye. Ennek fenntartási költségeit nem tudjuk vállalni. Törekszünk arra, hogy képeink valamiyen formában díjmentesen is elérhetők legyenek, de erre csak  az események Szervezőivel történő egyedi megállapodás esetén van mód.