» Főoldal / GYIK - Regisztrációval kapcsolatos kérdések


2 Regisztráció

2.1 Miért kell regisztrálni?

Képeinket megtekinteni, azok között böngészni és keresni regisztráció nélkül is lehetséges. Képek letöltése és/vagy vásárlása esetén regisztráció szükséges. A regisztráció kétszintű lehet.  Vásárlási szándék esetén a kötelezően kiállítandó számlához szükséges adatokat is meg kell adnod. A számlázási adatokat legkésőbb az első fizetés esetén is meg tudod adni, azok hiányában ugyanis a fizetés nem lehetséges. Regisztrációval több, folyamatosan bővülő számú kényelmi funkciót is igénybe tudsz venni.

2.2 Csak az ingyen letölthető képek érdekelnek, miért kell regisztrálnom?

Rendszerünkben az ingyenes képek is ugyanolyan termékek mint a díjkötelesek. Ugyanúgy kosárba gyűjtve lehet kiválasztani, csak fizetéskor, ha nincs fizetendő tétel, egyből letölthetőek a képek. 

2.3 Hogyan kell regisztrálni?

Regisztrálni bármikor lehet az állandóan látható fejlécen található „Regisztráció” link segítségével. Regisztrációdat közvetlenül a kosaradból is el lehet indítani, mert a kosár lezárása, rendelés feladása regisztráció vagy bejelentkezés nélkül nem lehetséges.
A regisztrációs adatok kitöltése 1 percet sem vesz igénybe. 

2.4 Törölni szeretném a regisztrációmat, hogyan lehetséges?

A saját oldaladon keresztül bármikor tudod regisztrációdat törölni. Fontos tudni, hogy amennyiben egyszer már törölt regisztrációjú e-mail címmel szeretnél újra regisztrálni, azt csak ügyfélszolgálatunkon keresztül tudod megtenni.

2.5 Hogyan tudom megváltoztatni a belépéshez használt e-mail címemet?

A belépéshez használt e-mail címedet saját oldalad külön menüpontján keresztül meg tudod változtatni. A változtatás érvényesítéséhez a regisztrációhoz hasonló aktiváló e-mailt fogsz kapni. Amennyiben egyszer már törölt regisztrációjú e-mail címet szeretnél meglévő regisztrációdhoz hozzáadni, azt csak ügyfélszolgálatunkon keresztül tudod megtenni. 

2.6 Külön kell regisztrálnom a futofoto.hu és a bsi.futofoto.hu oldalakra?

Nem! A két oldal használatához elegendő 1 regisztráció, de a két oldal egymástól függetlenül működő kosárral és rendelő felülettel működik.