» Főoldal / GYIK - Elérhető képtermékek


3 Elérhető képtermékek

3.1 A képek letöltése mellett papírkép is rendelhető?

Igen! Minden képünk papírképként is megrendelhető. Papírkép rendelése ugyanúgy történik mint a letölthető képek rendelése.

3.2 Milyen típusú képeket lehet letölteni?

 • Kis méretű kép
  Kb. 600x400 pixel méretben, logónktól, vízjeltől és reklámtól mentes kép
 • Eredeti kép
  Eredeti méretben logónktól, vízjeltől és reklámtól mentes kép.
 • Eredeti kép logóval
  Mint az eredeti kép, elhelyezve rajta az esemény logója.
 • Emléklap
  Eredeti méretben, egyedi grafikával, saját névvel is idővel.

3.3 Milyen méretű papírképek rendelhetők?

Fotóink papírképként is megrendeletők. Választható méretek: 13x18cm, 15x21cm és 21x30cm. Papírképként fotóink minden, az adott eseménynél digitálisan is elérhető formában rendelhető.

3.4 Miért van fehér csík a papírképek szélén?

Mivel a digitális képek oldalaránya eltér a szabványos papírképek arányaitól, a képeket csak kompromisszum árán lehet papírképként előhívatni. Két megoldás lehetséges, az úgynevezett FILL, amikor a kép ugyan teljes mértékben kitölti a papír területét, de ennek ára, hogy a képből bizonyos rész elveszük, az nem fér rá a papírra. Másik megoldás a FIT, amikor ugyan az egsz kép a papíron van, de az eltérő arányok miatt fehér csík van a kép szélén.
Mivel képeinken a logók és értékes részek sérülhetnek a levágással, papírképet kizárólag FIT módban készítünk. A képek hosszú oldalán levő (képmérettől függő) 2-4mm széles fehér csík levágható, de a képnek megfelelő méretű képkeret képre lógó széle is eltakarja azt.

3.5 Minden esemény képeit ugyanabból a kínálatból vásárolhatom meg?

Minden eseményhez ugyanazokat a képtípusokat kínáljuk, de a Szervezőkkel történő egyeztetés után dől el, hogy az adott eseményhez kapcsolódóan milyen képeket lehet letölteni és megvásárolni.

3.6 Egy versenynél csak logóval tudok képet letölteni. Elkülditek nekem logó nélkül?

Sajnos erre nincs mód. Minden eseménynél csak a Szervező által jóváhagyott formában lehet a képeket elérni. Attól eltérő formában az esemény képeit nem adhatjuk ki.