» Főoldal / GYIK - Fizetés és számlázás


5 Fizetési módok és számlázás

5.1 Hogyan fizethetek a képekért?

Két lehetőséged van rá. Internetes vásárlásra alkalmas bankkártyával vagy előre utalással vásárolhatsz oldalunkon. Amennyiben a megrendelt képek ellenértéke egy hónapon belül nem érkezik meg számlánkra, rendelésed automatikusan törlődik.

5.2 Mennyire biztonságos kártyával fizetni?

Teljesen. Maga a kártyatranzakció nem a mi, hanem a B-Payment Zrt. fizetési oldalán zajlik, a lehető legmagasabb titkosítási szint mellett. Nálunk sem kártyaszámod, sem semmilyen más kapcsolódó adatod nem kerül megadásra, csupán egy visszajelzést kapunk a banktól, mely alapján vásárlásodat jóváírhatjuk.

5.3 Mennyit kell várnom a vásárlásom jóváírására?

Bankkártyás fizetés esetén gyakorlatilag azonnal jóváírásra kerül az összeg és letölthetők a képek, illetve elkezdődik a papírképek legyártása. Utalás esetén a jóváíráshoz legfeljebb 2 banki munkanap szükséges.

5.4 Kaphatok számlát a vásárlásról?

Nem kaphatsz, hanem KAPSZ! Törvényi kötelezettségünk, hogy a pénzügyi tranzakciókról számlát állítsunk ki. A számlát a sikeres fizetést követően kiállítjuk, amit aztán a SAJÁT OLDAL / RENDELÉSEIM pontjában le tudsz tölteni. Bankkártyás fizetést követően a számla szinte azonnal, átutalással történő fizetés esetén pedig a pénz beérkezését követően kerül kiállításra.

5.5 Rossz összeget utaltam, mi lesz most?

Semmi gond, megoldjuk! Ha kevesebbet utaltál a szükségesnél, csak akkor tudjuk jóváírni rendelésedet, ha a hiányzó összeg is beérkezett számlánkra. Amennyiben többet utaltál, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@futofoto.hu e-mail címen.

5.6 Mit jelent a "kredit konverzió" tétel a számlámon?

Ha a kreditrendszer (lásd. GYIK - Egyéb) megszüntetése után volt fel nem használt kredited, akkor azt Forint formájában jóváírtuk számládon. Ezt az összeget vásárlásaid során automatikusan, "kredit konverzió" néven vonjuk le a fizetendő végösszegből mindaddig, míg a teljes összeg el nem tűnik.

5.7 Mi az a PDF file, és miért abban külditek a számlát?

Számlánk aláírás és pecsét nélkül is érvényes! A pdf az egyik legelterjedtebb, dokumentumok tárolására szolgáló  formátum. Használata minden mai informatikai eszközzel lehetséges. Ha mégsem sikerül megnyitni számlánkat, akkor ingyenes porgramot innen lehet letölteni: http://www.adobe.com