» Főoldal / GYIK - Egyéb


8 Egyéb

8.1 Érdemes lájkolnom a Facebook oldalatokat?

Naná! Ígérjük, mi nem fogunk elárasztani viccesnek szánt képekkel vagy éppen mély értelmű, sporttal kapcsolatos idézetekkel. Csak akkor jelentkezünk, ha van mit mondanunk. Ha lájkolsz minket, azonnal értesülsz az oldalunkat érintő hírekről, az új versenyekről ahol kint leszünk, valamint a frissen felkerült képekről.

8.2 Normál hírleveletek is van?

2016-tól tervezzük hírlevél indítását, melyet évi 3-4 alkalommal szeretnénk kiküldeni. A hírlevélben a közelgő eseményekről, oldalunkkal kapcsolatos fontosabb információkról, akciókról olvashatsz. A hírlevélről bármikor, a hírlevél alján elhelyezett link segítségével lehet leiratkozni.

8.3 Miért szünt meg a kreditrendszer?

Kreditrendszerünket 3 év működés után szüntettük meg. A döntés hátterében a felhasználói visszajelzések és javaslatok mellett, fontos szerepe volt, hogy 2016-tól a BSI események képei külön oldalra költöztek. A jövőben egy, a felhasználói visszajelzések alapján kialaktított, új kedvezényes rendszert vezetünk be.

8.4 Voltak fel nem használt kreditjeim, mi lett velük?

Fő szempont volt, hogy felhasználóink az átállás miatt nem veszíthetik el a már megvásárolt kreditjeiket. Ezért minden megmaradt kreditet Forintra váltottunk és azt jóváírtuk minden érintett felhasználó számláján. A jóváírt összeget a SAJÁT OLDAL menüben lehet megtalálni.

8.5 Mi alapján lettek a kreditjeim Forintosítva?

A kreditek átváltva Frointra egységesen 138 Ft/kredit áron történt. Mivel a kreditrendszerben 1 kép ára 5 kredit volt, az új rendszer szirinti, képenkénti 690 Ft-os egységár 1/5-ében határoztuk meg a kreditenkénti egységárat.

8.6 Hogyan tudom felhasználni a kreditekből jóváírt Forint összeget?

A számládon szereplő összeg vásárlásaid során automatikusan kerül felhasználásra úgy, hogy a vásárláskor kiállításra kerülő számlán megjelenik egy "Kredit konverzió", negatív előjelű tétel, ami a számládon rendelkezésre álló összeg erejéig csökkenti a számlád végösszegét. Az átváltott öszzeget nem kell  1 vásárlás során teljes egészében felhasználni. Amíg van számládon pénz, addig az újabb vásárlások fizetendő végösszegét a rendszer egyenlegendnek megfelelő összeggel csökkenteni fogja.